El proper dijous 26 de Maig es donarà el tret de sortida a la primera edició de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui, organitzada per l’entitat Projecte Mexcla’t, que després d’organitzar la Ruta del Pintxo de la Garriga i el Pintxo a Pintxo de Santa Eulàlia de Ronçana, inicia aquest nou projecte gastronòmic, conjuntament amb l’Ajuntament de Caldes de Montbui i amb el suport d’una marca important com Estrella Damm.

En aquesta primera edició han aconseguit engrescar a 25 establiments, molt representatius de la cultura gastronòmica de Caldes de Montbui, que han preparat propostes que durant els 8 dies que dura aquesta fira gastronòmica, els clients que així ho desitgin podran tastar acompanyats d’un quinto o canya Estrella pel preu de 2,50€.

Els establiments competiran per que la seva proposta sigui la guardonada amb el premi de Guanyador de la Via del Pintxo 2016. Aquest premi es decidirà a partir de la puntuació que atorgarà un Jurat format amb persones del món de la gastronomia i la comunicació i presidit pel regidor de Comerç i Turisme Isidre Pineda. A la puntuació d’aquest jurat se li haurà de sumar la mitjana de totes les persones que tastin el Pintxo de cada establiment, per decidir quin serà el Pintxo guanyador.

També es repartirà el premi de la Proposta més Popular, que serà l’escollida a partir d’extreure la mitja de tots els vots dels clients de cada establiment.

Cada client, pel sol fet de tastar el Pintxo, té dret a emetre una puntuació de valoració, amb les paperetes que trobaran als establiments. Amb tots els vots emesos, es farà un sorteig d’un sopar per a dos persones a l’Establiment Guanyador de la Via del Pintxo 2016 i també d’un circuit als banys públics de Caldes per a dos persones.

Per a fer més consultes podeu descarregar-vos la App Gastronosfera on hi ha un apartat de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui o a la web www.viadelpintxo.cat També es repartiran plànols pels establiments i pels punts d’interès.

Per poder compensar també als clients que vulgueu fer la Via del Pintxo, hem preparat un record per tots aquells que consumeixin 5 consumicions d’establiments diferents. Compte, aquesta promoció finalitzarà quan s’exhaureixin unitats!

25 Establiments a la 1ª Edició de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui (Nota de premsa)
Etiquetat a:        
%d bloggers like this: